ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαροπούλου για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Αδιανόητη τραγωδία

Σακελλαροπούλου για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Αδιανόητη τραγωδία
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόκειται να μεταβεί στον τόπο του δυστυχήματος σήμερα το μεσημέρι ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Για αδιανόητη τραγωδία έκανε λόγο η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη και τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Παράλληλα, ευχαρίστησε «τα σωστικά συνεργεία και το ιατρικό προσωπικό, που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και διάσωσης».

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόκειται να μεταβεί στον τόπο του δυστυχήματος σήμερα το μεσημέρι, διακόπτωντας το ταξίδι της στη Μολδαβία.

Ολόκληρη η δήλωση της προέδρου της Δημοκρατίας:

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια αδιανόητη τραγωδία. Θρηνούμε κατά κύριο λόγο νέους ανθρώπους. Μοιραζόμαστε την οδύνη όσων έχασαν τους δικούς τους, αν και γνωρίζουμε ότι ο πόνος τους είναι τόσο μεγάλος, ώστε κανένας παρηγορητικός λόγος δεν μπορεί να τον ανακουφίσει. Αγωνιούμε για τους τραυματίες και ευχόμαστε να γίνουν σύντομα καλά. Ευχαριστούμε τα σωστικά συνεργεία και το ιατρικό προσωπικό, που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και διάσωσης.

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες των θυμάτων. Είμαστε δίπλα τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ