ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς για Τέμπη: Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του

Παππάς για Τέμπη: Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του
«Υπάρχουν οι αρμόδιες Αρχές που θα τα ερευνήσουν όλα διεξοδικώς», αναφέρει ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία IN TIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Η τραγωδία δεν θα διερευνηθεί από κάποια δήθεν υπερκομματική επιτροπή. Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του», υποστηρίζει ο Νίκος Παππάς, σε on camera δήλωσή του, για την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ορίσει επιτροπή διερεύνησης των συνθηκών του δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη και τον Γιώργο Γεραπετρίτη πως ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ο ίδιος, προσθέτει πως τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη δεν θα διερευνηθούν από «κάποια δήθεν υπερκομματική επιτροπή» που θα ορίσει η κυβέρνηση με πρόσωπα της αρεσκείας της και αυτό γιατί υπάρχουν οι αρμόδιες Αρχές που θα τα ερευνήσουν όλα διεξοδικώς.

«Εκτός εάν ο κ. Μητσοτάκης που την προανήγγειλε, έχει κάποια σπουδή να βγάλει ένα προεκλογικό πόρισμα, που θα επιβεβαιώσει αυτό που έσπευσε να προδικάσει χθες Τετάρτη: πως για όλα φταίει κυρίως ένα ανθρώπινο λάθος», συμπληρώνει ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ