ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Θα έπρεπε να τον είχε ήδη αποπέμψει ο Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε:
Στην εκτίμηση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να είχε ήδη αποπέμψει τον Άδωνι Γεωργιάδη προβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία μετά τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης πως «αν έλεγε ο Κώστας Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς».
«Αφήνουμε τη σοκαριστική παραδοχή Γεωργιάδη ύστερα από τους 57 νεκρούς στα Τέμπη στην κρίση πολιτών, Δικαιοσύνης και Μητσοτάκη», σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στην Κουμουνδούρου υπενθυμίζουν πως 10 ημέρες πριν την τραγωδία ο κ. Καραμανλής εγκαλούσε το ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή γιατί ζητούσε απαντήσεις για θέματα ασφαλείας στο σιδηρόδρομο, κάνοντας λόγο για «ντροπή που θέτετε θέματα ασφαλείας».
«Εν μέσω πένθους για την εθνική τραγωδία, ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ δεν θα χαρακτηρίσει τη σοκαριστική και κυνική παραδοχή του κ. Γεωργιάδη. Την αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, της Δικαιοσύνης και του κ. Μητσοτάκη που θα έπρεπε ήδη να τον έχει αποπέμψει», υπογραμμίζουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης ποντάρει τώρα στην αντισυστημική ψήφο και στην αποχή»
«Η συγγνώμη σου είναι ψεύτικη» το μήνυμα Πολάκη σε Μητσοτάκη για τα Τέμπη
ΣΥΡΙΖΑ: Να καταργηθεί άμεσα η τριμελής επιτροπή διερεύνησης του δυστυχήματος
Καιρός: Στην «κατάψυξη» η χώρα από απόψε, δύο βαθμοί στην Αττική - Πού θα πέσουν χιόνια παραμονή Πρωτοχρονιάς (vid)
12:46
Ταϊπέι: Συντρίμμια από κινεζικούς πυραύλους έπεσαν στη συνορεύουσα ζώνη της Ταϊβάν
12:44
«Πράσινο φως» για έργα λιμενικών υποδομών ύψους 3,76 εκατ. ευρώ σε Σπέτσες και Ζάκυνθο από Κικίλια
12:41
Κανένα στοιχείο από τη Μόσχα για τις υποτιθέμενες ουκρανικές επιθέσεις κατά Πούτιν, λέει το Κίεβο
12:33