ΠΑΣΟΚ για δηλώσεις Γεωργιάδη: Η παραδοχή του για τους 57 νεκρούς αγγίζει τα όρια της ύβρεως
Ανανεώθηκε:
«Με τον πλέον κυνικό τρόπο ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδ. Γεωργιάδης, μας αποκάλυψε ότι εν γνώσει του ο κ. Καραμανλής έλεγε ψέματα στη Βουλή και τους πολίτες για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων οκτώ μέρες πριν το τραγικό δυστύχημα», τονίζει το ΠΑΣΟΚ.
Υποστηρίζει ακόμη ότι η τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη δηλώνει ότι ο κ. Καραμανλής διαβεβαίωνε ψευδώς τους Έλληνες πολίτες πως είναι ασφαλές να ταξιδεύουν με το τρένο, ενώ ήξερε τις εγκληματικές καθυστερήσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην εγκατάσταση συστημάτων τηλεδιοίκησης και την υποστελέχωση των σταθμών του ΟΣΕ.
Στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει πως «ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι αν αποκάλυπτε την αλήθεια ο Υπουργός «δεν θα έμπαινε άνθρωπος στο τρένο». Αυτή η παραδοχή μετά από 57 συνανθρώπους μας που μπήκαν στο τρένο και έχασαν τη ζωή τους, αγγίζει τα όρια της ύβρεως».
«Αλήθεια ο "ανεύθυνος άρχων" Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταλογίσει κάποια ευθύνη στον κ. Γεωργιάδη για τη δήλωσή του αυτή;», καταλήγει το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τέμπη: Τα νέα πρόσωπα που ερευνώνται - Θρίλερ με την αγνοούμενη
«Πίσω από τις συγγνώμες υπάρχει η συντριβή και όχι η υποκρισία», τονίζει η Κεραμέως
«Δεν θα είχαν συμβεί τα Τέμπη με άλλη κυβέρνηση», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Πού πήγαν τα Όσκαρ; Οκτώ φορές που χάθηκαν τα διάσημα αγαλματίδια
17:45
Πιερρακάκης από Eurogroup: Να μην γίνουν τα Στενά του Ορμούζ «διόδια» - Τι είπε για τον αντίκτυπο από την κρίση στη Μέση Ανατολή
17:36
Κακουργηματική δίωξη στον 67χρονο που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη
17:28
Χειροπέδες σε 17χρονη και 14χρονο για παιδική πορνογραφία στο Λαύριο - Συνελήφθη και η μητέρα τους
17:20