ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης: Αντίθετα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, εγώ αναρρώνω - Όχι στη σπέκουλα

Βαρουφάκης: Αντίθετα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, εγώ αναρρώνω - Όχι στη σπέκουλα
«Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα» λέει ο Βαρουφάκης ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση για ταυτοποίηση και σύλληψη ενός ατόμου για τον ξυλοδαρμό που υπέστη στα Εξάρχεια, έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Χαρακτηριστικά, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 τόνισε ότι τώρα δεν είναι ώρα αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την τραγωδία των Τεμπών και κάνει λόγο σπέκουλα!

Χαρακτηριστικά, η ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter:

Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα.

Θεοδωρικάκος: Ταυτοποιήθηκαν οι αναρχικοί

Εξάλλου, λίγο νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με δική του ανάρτηση στο Twitter, είχε ενημερώσει ότι η Αστυνομία κατάφερε να φτάσει στην ταυτοποίηση και σύλληψη ενός ατόμου για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο υπουργός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από της ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες της επίθεσης στον Προεδρο του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν βολεύει κάποιους…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ