ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: Δεν καταλαβαίνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών;

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: Δεν καταλαβαίνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών;
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία δηλώνει πως στην αρχή ο πρωθυπουργός είπε πως για όλα φταίει ο σταθμάρχης, μετά πως «φταίνε όλοι» και σήμερα μάθαμε από τον εκπρόσωπό του ότι δεν γνώριζε τίποτα από όσα γίνονταν στον ΟΣΕ EUROKINISSI - Φωτογραφία αρχείου

«Τέσσερα χρόνια τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράζει ευθύνες σε όλους και δεν αναλαμβάνει καμία ο ίδιος», υποστηρίζει, σε on camera δήλωσή της, η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία δηλώνει πως στην αρχή ο πρωθυπουργός είπε πως για όλα φταίει ο σταθμάρχης, μετά πως «φταίνε όλοι» και σήμερα μάθαμε από τον εκπρόσωπό του ότι δεν γνώριζε τίποτα από όσα γίνονταν στον ΟΣΕ.

«Επίσης, δε γνώριζε ότι η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ οδηγεί με βεβαιότητα σε θανάτους, δεν γνώριζε για τις υποκλοπές, δεν γνώριζε και για την κατάσταση στον ΟΣΕ, για την οποία οι εργαζόμενοι προειδοποιούσαν επίμονα με εξώδικα», αναφέρει η κυρία Τσαπανίδου.

«Δεν καταλαβαίνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και προσβάλλει τα θύματα και τις οικογένειές τους;», αναρωτιέται η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ