Ραγκούσης: Μητσοτάκης - Πιερρακάκης κρύβονται για το Predator
«Οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κυριάκο Πιερρακάκη για το Predator», υποστήριξε ο Γιάννης Ραγκούσης, σε on camera δήλωσή του.
Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία επανέρχεται στο χθεσινό (Δευτέρα) δημοσίευμα των «New York Times» περί διπλής παρακολούθησης της Άρτεμις Σίφορντ, υποστηρίζοντας πως ο πρωθυπουργός κι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κρύβονται.
Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία επανέρχεται στο χθεσινό (Δευτέρα) δημοσίευμα των «New York Times» περί διπλής παρακολούθησης της Άρτεμις Σίφορντ, υποστηρίζοντας πως ο πρωθυπουργός κι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κρύβονται.
«Η αμερικανική εφημερίδα επιβεβαιώνει ότι ΕΥΠ και Predator λειτουργούσαν σε πλήρη συνεργασία για το ίδιο κέντρο, δηλαδή το Μέγαρο Μαξίμου. Όταν πριν από δύο μήνες είχαμε καταγγείλει παρακολούθηση θύματος με επιμολυσμένο SMS με στοιχεία εμβολιασμού, ο κ. Πιερρακάκης θρασύτατα μίλησε για συνομωσιολογία κι έκανε πως δεν καταλάβαινε», υπογραμμίζει ο βουλευτής Β’ Πειραιά.
«Τώρα που καταλαβαίνουν, οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις από τους κ.κ. Μητσοτάκη και Πιερρακάκη: Γιατί παρακολουθούσαν μία Αμερικανίδα υπήκοο και πώς έδωσαν πρόσβαση στα στοιχεία εμβολιασμού της για να μολυνθεί εν συνεχεία το κινητό της με Predator;», αναρωτιέται ο κ. Ραγκούσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσαπανίδου: Λένε ψέματα εδώ και 20 ημέρες για την τηλεδιοίκηση
Ένταση υφυπουργού Μεταφορών με σταθμάρχη Λάρισας - «Διασυρμός» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Κτηματολόγιο και όροι δόμησης μαζί στο maps.ktimatologio.gr - Τι πρέπει να γνωρίζετε
01:00
Ποιες είναι οι χώρες με τις περισσότερες ώρες εργασίας - Ποια η θέση της Ελλάδας
00:30
Η Τεχεράνη δεν έχει πλεόνασμα πετρελαίου για τις αγορές, λέει εκπρόσωπος του υπουργείου Πετρελαίου
23:57
Οι ΗΠΑ «κυκλώνουν» το Ορμούζ μέσω βρετανικών βάσεων - Το Ιράν... ζωντάνεψε τον Χαμενεΐ και απειλεί
23:50