Αχτσιόγλου: Η αισχροκέρδεια μοναδική παρακαταθήκη του απερχόμενου Μητσοτάκη
«Η κυβέρνηση επιδοτεί την αισχροκέρδεια και διανέμει ανεπαρκή επιδόματα», υποστηρίζει η Έφη Αχτσιόγλου, σε on camera δήλωσή της.
Η ίδια τονίζει πως «η αύξηση των τιμών, η απουσία ελέγχου της αγοράς και τα υπερέσοδα από τον ΦΠΑ, με τα οποία η κυβέρνηση επιδοτεί εδώ και ενάμισι χρόνο την αισχροκέρδεια και διανέμει ανεπαρκή επιδόματα, είναι η μοναδική παρακαταθήκη του απερχόμενου κ. Μητσοτάκη».
Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πως ο Χρήστος Σταϊκούρας παραδέχθηκε σήμερα Τρίτη (21/3) ότι δεν θα δούμε μείωση ούτε σταθεροποίηση των τιμών, αλλά συνέχιση των αυξήσεων.
«Τον μόνο που θα έκανε σοφότερο αυτή η δήλωση είναι τον Άδωνι Γεωργιάδη, που τόσο καιρό θριαμβολογεί για δήθεν μειώσεις τιμών. Οι υπουργοί της κυβέρνησης, όμως, δεν είναι ανέμελοι σχολιαστές.
Ξεχνούν ότι ενώ αυξάνονται οι τιμές, οι ίδιοι επιμένουν να μην μειώνουν τον ΦΠΑ κι εντείνουν την οικονομική αφαίμαξη των νοικοκυριών», σημειώνει η βουλευτής Επικρατείας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καλύπτει τη Μαρία Απατζίδη το ΜέΡΑ 25 για τη μπλούζα με τους «57 νεκρούς - 156 υποκριτές»
Κέιτ Μίντλετον: Η αγκαλιά σε 88χρονο Βρετανό που εκπλήρωσε την τελευταία επιθυμία της συζύγου του (pics&vid)
11:40
Δεμένα όλα τα πλοία την Πρωτομαγιά: Εικοσιτετράωρη απεργία της ΠΝΟ
11:36
Οκτώ νέες παιδικές χαρές παραδίδει ο Δήμος Αθηναίων - Ασφαλείς και προσβάσιμοι χώροι παιχνιδιού (pics&vid)
11:33
Ιράν: Εκτελέστηκε κατάσκοπος του Ισραήλ
11:32