ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Οικονόμου σε Τσίπρα: Να μην προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών

«Πυρά» Οικονόμου σε Τσίπρα: Να μην προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών
Ο Γιάννης Οικονόμου ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / Eurokinissi

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, με φόντο τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Κωνσταντίνο Μενουδάκο, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Οικονόμου κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών», καθώς έχει στο πλευρό του «δύο αμετάκλητα καταδικασμένους, και μάλιστα για παράβαση καθήκοντος, υπουργούς, τους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο».

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η Δικαιοσύνη πάντοτε «ξεσκεπάζει τις συνομωσίες, τις σκευωρίες και τα ρυπαρά δίκτυα».

«Και της έχουμε εμπιστοσύνη, σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που την αντιμετωπίζει α λα καρτ και βλέπει τους θεσμούς ως εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτικών του σκοπιμοτήτων» κατέληξε λέγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ολόκληρη ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου

«Είναι καιρός εκείνος που έχει στο πλευρό του δύο αμετάκλητα καταδικασμένους και μάλιστα για παράβαση καθήκοντος, υπουργούς του, τους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο, να σταματήσει να προκαλεί την νοημοσύνη των πολιτών. Άλλωστε η Δικαιοσύνη πάντοτε ξεσκεπάζει τις συνομωσίες, τις σκευωρίες και τα ρυπαρά δίκτυα. Και της έχουμε εμπιστοσύνη, σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που την αντιμετωπίζει α λα καρτ και βλέπει τους θεσμούς ως εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτικών του σκοπιμοτήτων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ