ΣΥΡΙΖΑ: Η παραδοχή Καππάτου επιβεβαιώνει ότι η σχολή Πάτση είναι το σχέδιο Μητσοτάκη
«Η παραδοχή του Παναγή Καππάτου επιβεβαιώνει ότι η σχολή Πάτση είναι το σχέδιο Μητσοτάκη για την πρώτη κατοικία», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζεται πως χθες Τρίτη ο βουλευτής Κεφαλονιάς της ΝΔ επιβεβαίωσε πλήρως στο Kontra τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει εκπροσωπήσει σε δικαστήρια τράπεζες απέναντι σε ανήμπορους δανειολήπτες, ενώ ήταν ήδη βουλευτής της ΝΔ.
Μάλιστα, όπως σημειώνουν στην Κουμουνδούρου, προσπάθησε να βγει κι από πάνω λέγοντας πως οι δανειολήπτες δεν έχασαν την πρώτη κατοικία τους διότι μέχρι το 2020 υπήρχε πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας μέχρι να το καταργήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ψήφο και του κ. Καππάτου.
«Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις. Η παραμονή Καππάτου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ απλώς επιβεβαιώνει ότι ο Πάτσης δεν ήταν “λάθος”, αλλά το σχέδιο Μητσοτάκη για την πρώτη κατοικία», καταλήγουν στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.
SPONSORED
Θρίαμβος για το «Death of a Salesman» και τον Τζον Λίθγκοου στα Tony Awards 2026
11:15
Ο Δημήτρης Μακαλιάς Επί Σκηνής: «Το λατρεύω που μεγαλώνω, δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο»
11:05
Συναγερμός στη Μολδαβία μετά από έκρηξη drone - Προειδοποίηση και στη Λετονία
11:01
Λετονία: Οι ένοπλες δυνάμεις εξέδωσαν προειδοποίηση για επικείμενη επιδρομή με drones
11:00