ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: Πασχίζει να αλλάξει ταχύτητα στην Ελλάδα βάζοντας την όπισθεν

Οικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: Πασχίζει να αλλάξει ταχύτητα στην Ελλάδα βάζοντας την όπισθεν
O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Στην τροπολογία που κατέθεσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ζητώντας να μην χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση την κατασκευή φρακτών στα εξωτερικά της σύνορα, αναφέρθηκε μέσω δηλώσεών του ο Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανέφερε ότι «μετά την επιτυχία της χώρας μας να εξασφαλίσει την υποστήριξη και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκή Ένωση σε μέτρα επιτήρησης στο φράχτη στον Έβρο ο κ. Παπαδημούλης κατέθεσε τροπολογία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την οποία ζητά να μην χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση την κατασκευή φρακτών στα εξωτερικά της σύνορα».

Συνεχίζει μάλιστα συμπληρώνοντας πως «η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφέστατη, έχει εκδηλωθεί άλλωστε και από τις απόψεις άλλων στελεχών του, όπως του κ. Τζανακόπουλου: να επανέλθει η κατάσταση χάους στο μεταναστευτικό και να μας γυρίσουν πίσω στην αλήστου μνήμης εποχή των ανοιχτών συνόρων στη στεριά, του «δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα» και των μεταναστών, που κατά εκατοντάδες χιλιάδες «λιάζονταν» στην επικράτειά μας. Αυτά, και άλλα παρόμοια- σαν τα σχέδια για την εκ νέου φορολογική εξόντωση των πολιτών που αποκάλυψε ο κ. Δραγασάκης-εννοούν όταν λένε για «προοδευτική διακυβέρνηση». Ο ΣΥΡΙΖΑ πασχίζει να αλλάξει ταχύτητα στην Ελλάδα, βάζοντας την όπισθεν», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ