Επίθεση με σπρέι στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Στράτου Σιμόπουλου
Ανανεώθηκε:
Με μπογιές και σπρέι έβαψαν άγνωστοι το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, γράφοντας συνθήματα για τα Τέμπη, το βράδυ της Πέμπτης (30/3).
Όπως ανέφερε ο βουλευτής, οι δράστες έγραψαν στον τοίχο έξω από το γραφείο συνθήματα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ενώ σε δήλωσή του αποδίδει την επίθεση σε αντιεξουσιαστές.

«Ο επιχειρούμενος από ορισμένες πλευρές, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, διχασμός δε θα περάσει. Τους πληροφορώ ότι η ελληνική κοινωνία είναι πολύ περισσότερο ώριμη από όσο την θεωρούν», πρόσθεσε.
Την πράξη αυτή καταγγέλει σε ανακοίνωσή το κυβερνών κόμμα λέγοντας: «Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα τραμπούκικη επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. Και προσθέτει: «Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη στη Θεσσαλονίκη
Χριστίνα Αλεξοπούλου: Πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της βουλευτού της ΝΔ στην Πάτρα
«Πόρτα» στο προσωπικό του Ιράν στο Ευρωκοινοβούλιο - Διάβημα της Τεχεράνης σε τέσσερις χώρες της ΕΕ
19:07
Μερτς: Ελπίδες για υπογραφή εμπορικής συμφωνίας ΕΕ - Ινδίας
19:07
Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις - Έρευνα προτείνει πρακτικές ασφαλείας
18:58
ΥΠΟ ΤΗΝ «ΑΠΕΙΛΗ» ΤΡΑΜΠ: Γροιλανδία: Η «αμηχανία» του ΝΑΤΟ, η προειδοποίηση των Βρυξελλών και το κρίσιμο ραντεβού στις ΗΠΑ
18:49