ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις εμμονές του

Οικονόμου: Δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις εμμονές του
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ΙΝΤΙΜΕ

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στην Καλαμάτα, έκανε ο Γιάννης Οικονόμου, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η σημερινή Ελλάδα ουδεμία σχέση έχει με εκείνη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και πως αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου είναι τόσο τα ψέματα όσο και οι εμμονές του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015-2019. Έμεινε όρθια στις κρίσεις. Μείωσε 50 φόρους, αύξησε κατά 20% τον κατώτατο μισθό, έχει διπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης από τη υπόλοιπη Ευρώπη, η ισχυρή φωνή της ακούγεται από το Κογκρέσο μέχρι το Ισραήλ και από τις Βρυξέλλες μέχρι τον Αραβικό κόσμο» ανέφερε αρχικά κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά με την ασφάλεια των συνόρων της χώρας, σημείωσε πως «είναι απροσπέλαστα και η γεωστρατηγική μας θέση ενισχυμένη», σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Στη παιδεία, στην υγεία, στην ασφάλεια υπηρετούν περισσότερα στελέχη από ότι στο παρελθόν. Αυτά και πολλά αλλά οι πολίτες τα γνωρίζουν από προσωπική εμπειρία. Όπως γνωρίζουν ότι υπάρχει και κάτι που δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Ο κ. Τσίπρας, με τα ψέματα και τις εμμονές του. Με τις εύκολες υποσχέσεις που θα χρηματοδοτήσει από τα λεφτόδεντρα των νέων φόρων, για τους οποίους μια πρόγευση μας έδωσε ο κ. Δραγασάκης.

Και με τις φαντασιώσεις για μια δήθεν προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, που ούτε να την περιγράψει δεν τολμά. Είτε γιατί ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα σχηματιστεί ποτέ, είτε γιατί η περιγραφή της θα αποκάλυπτε την ανακύκλωση φθαρμένων και μοιραίων για την πατρίδα προσώπων και πολιτικών» συμπλήρωσε κλείνοντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ