ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για επανεκκίνηση τρένων: «Στελέχη της ΝΔ οι επιβάτες - Θλιβερή προπαγάνδα»

ΣΥΡΙΖΑ για επανεκκίνηση τρένων: «Στελέχη της ΝΔ οι επιβάτες - Θλιβερή προπαγάνδα»
Διέλευση του δρομολογίου InterCity Θεσσαλονίκη - Αθήνα από το σημείο της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

Για θλιβερή προπαγάνδα με «κομπάρσους» επιβάτες- στελέχη της ΝΔ κατά την εκκίνηση των σιδηροδρόμων, μιλούν στο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, κάνοντας λόγο για ντροπή.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζεται πως η ασφαλής επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου είναι το ζητούμενο για όλους μας, όμως οι σημερινές (Δευτέρα) εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες, με «επιβάτες» που αποκαλύπτεται ότι ήταν γνωστά στελέχη της ΝΔ, αποτελούν κοροϊδία και προσβολή που εξοργίζουν τους πολίτες.

«Δεν φτάνει που ο κ. Μητσοτάκης από την πρώτη ημέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη διαχέει την ευθύνη σε όλους τους άλλους, ζητά υποκριτικές συγγνώμες κι επιχειρεί τη συγκάλυψη με προκλητικά ασυμβίβαστα και το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής. Σήμερα αποδεικνύεται ότι έχει αποφασίσει να ξεπεράσει κάθε όριο. Ντροπή», υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου.

«Το αίσθημα ασφάλειας απαιτεί εμπιστοσύνη κι αξιοπιστία και σε καμιά περίπτωση θλιβερή προπαγάνδα», καταλήγουν στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ