ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης για «Καλάθι Πάσχα»: Η κυβέρνηση τροφοδοτεί την κερδοσκοπία

Χαρίτσης για «Καλάθι Πάσχα»: Η κυβέρνηση τροφοδοτεί την κερδοσκοπία
Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να τροφοδοτεί την κερδοσκοπία και τα καρτέλ που έχουν στηθεί με τις ευλογίες της, την ώρα που η ακρίβεια εξακολουθεί να καλπάζει στα καύσιμα και στα τρόφιμα», υπογραμμίζει ο Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας το νέο «καλάθι» για το Πάσχα, σε on camera δήλωσή του.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνει πως η τιμή της βενζίνης σκαρφαλώνει και πάλι στα δύο ευρώ, ενώ αναμένονται και νέες αυξήσεις από τη μείωση παραγωγής πετρελαίου που ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚ.

Κατά τον βουλευτή Μεσσηνίας, το νέο «καλάθι» για το Πάσχα όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα, αλλά εντείνει τις συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

«Η κυβέρνηση, αντί να προχωρήσει σε εντατικούς ελέγχους και μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων της γειτονιάς και του αγροτικού κόσμου, επιμένει σε κούφιες υποσχέσεις και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Δεν πείθει πια κανέναν. Οι παραγωγοί, οι έμποροι και οι καταναλωτές δεν αντέχουν άλλη κοροϊδία. Στις εκλογές της 21ης Μαΐου βάζουμε τέλος στην αδικία. Κάνουμε πράξη την πολιτική αλλαγή», προσθέτει ο κ. Χαρίτσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ