ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Τσίπρα: Πορεύεται με τον διχασμό και τον τραμπισμό α λα γκρέκα

Οικονόμου για Τσίπρα: Πορεύεται με τον διχασμό και τον τραμπισμό α λα γκρέκα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / Eurokinissi

Πολιτικά βέλη στον Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφορικά με την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι έχει συνδέσει την πολιτική του διαδρομή «με τον διχασμό και τον τραμπισμό α λα γκρέκα».

«Ο κ. Τσίπρας που έχει συνδέσει την πολιτική του διαδρομή με τον διχασμό και τον τραμπισμό α λα γκρέκα, συνεχίζει τις χυδαίες προσωπικές επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού και την ίδια στιγμή καταγγέλλει την τοξικότητα!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Οικόνομου για να προσθέσει:

«Καταγγέλλει δηλαδή όλα εκείνα που τον χαρακτηρίζουν με πρώτα την τοξικότητα και το ψέμα».

Και τονίζει:

«Επειδή δεν έχει τίποτα να πει για το αύριο της πατρίδας και των πολιτών, επειδή δεν τον συμφέρει ο απολογισμός του τραγικού κυβερνητικού του έργου, επειδή υπολείπεται οικτρά σε κάθε σύγκριση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παλεύει να απομακρύνει την πολιτική συζήτηση από τα ουσιαστικά, αυτά που ενδιαφέρουν την κοινωνία, και να την προσαρμόσει στις απαιτήσεις του προσωπικού φανατικού του ακροατηρίου.

Όσο και να αγωνίζεται, η εκμηδενισμένη πολιτική του αξιοπιστία και ο απόλυτος πολακισμός που τον χαρακτηρίζει δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε μπροστά, σταθερά και δυνατά, με μοναδική μας έγνοια το πώς θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και πώς θα αναβαθμίσουμε τη χώρα μας. Ο δρόμος που πορευόμαστε πολιτικά δεν τέμνεται πουθενά με το αδιέξοδο μονοπάτι που βαδίζει ο κ. Τσίπρας», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ