ΠΑΣΟΚ για υπόθεση Γεωργούλη: Ντροπή να διαρρέουν ονόματα
Ανανεώθηκε:
Η υπόθεση για την οποία ζητήθηκε η άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Αλέξη Γεωργούλη, αφορά σοβαρά ποινικά αδικήματα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται πρωτίστως από τον ελεγχόμενο από τη δικαιοσύνη, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ σε σχόλιό του.
«Κανείς άλλος δεν έχει δώσει πολιτικές προεκτάσεις παρά μόνο ο ίδιος. Το αίτημα άρσης της ασυλίας του κ. Γεωργούλη είναι προϊόν έρευνας των βελγικών αρχών έπειτα από καταγγελία, που έγινε το 2020» προσθέτει.
«Οι διαδικασίες που ακολουθούν οι βελγικές αρχές, εναπόκεινται στη δική τους αρμοδιότητα και δεν «υπαγορεύονται» από τρίτους, όπως υπονοούν κάποιοι δήθεν δικαιωματιστές.
Υπάρχει όμως πράγματι μια πολιτική διάσταση, που επισημαίνουμε: Είναι ντροπή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά τ’ άλλα δηλώνουν υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να διαρρέουν ονόματα μη σεβόμενοι την ποινική προδικασία. Ακόμη και σε αυτό το τραγικό γεγονός, υπέρτερη αξία έχει το μικροκομματικό τους συμφέρον.
Απαιτείται να επιδειχθεί από όλους η ίδια διακριτικότητα και σοβαρότητα, με τις οποίες το θύμα εδώ και τόσο καιρό χειρίζεται την υπόθεση τηρώντας απαρέγκλιτα τη μυστικότητα της διαδικασίας» τονίζει το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.
ΗΠΑ: Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
23:19
ΗΠΑ: Στις 8 Ιουνίου η δίκη του Λουίτζι Ματζιόνι για τον φόνο του CEO της UnitedHealthcare
23:13
ΗΠΑ και Ιράν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων: Η άρνηση, οι κυρώσεις και οι ελπίδες
23:02
Την απέλαση του 5χρονου Λίαμ σχεδιάζει η υπηρεσία Μετανάστευσης των ΗΠΑ
22:51