Οικονόμου: Η εποχή που σύνορα στη θάλασσα δεν υπήρχαν ανήκει οριστικά στο παρελθόν
Ανανεώθηκε:
«Η θλιβερή προσπάθεια του κ. Παπαδημούλη και του ΣΥΡΙΖΑ να δυσχεράνουν την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, μέσω του οποίου ενισχύεται η φύλαξη των συνόρων της Ελλάδας και κατά συνέπεια της ΕΕ, κατέπεσε σήμερα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με τη σημερινή ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με τη χρηματοδότηση υποδομών στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.
Ο Γιάννης Οικονόμου συμπλήρωσε πως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τοποθετήθηκε υπέρ της δυνατότητας χρηματοδότησης από την ΕΕ της συνέχισης και επέκτασης του έργου. Η Ευρώπη αναγνωρίζει τη σημασία του έργου και ευρύτερα των πολιτικών της Ελλάδας στο μεταναστευτικό.
Όπως την αναγνωρίζει και η ελληνική κοινωνία που θυμάται και συγκρίνει. Η εποχή του ΣΥΡΙΖΑ που σύνορα στη θάλασσα δεν υπήρχαν και στη στεριά ήταν αφύλαχτα, ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Πάμε μπροστά και δεν γυρίζουμε στο επαχθές χθες.
Νορβηγία: Έκλεισε διάδρομος στο αεροδρόμιο του Όσλο μετά από τον εντοπισμό drone
15:29
Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα παραμένουν για τρίτη μέρα πάνω από 1.000 πολυκατοικίες στο Κίεβο
15:15
Ο Τραμπ προειδοποεί την Κούβα: «Τέλος το πετρέλαιο από Βενεζουέλα, κάντε συμφωνία πριν είναι αργά»
14:58
Όταν η ψηφιακή επιρροή γίνεται όπλο: Tο true crime ντοκιμαντέρ του Netflix που καθηλώνει
14:50