Άκης Σκέρτσος: Η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS κάθε λαϊκιστή
Ανανεώθηκε:
Απάντηση στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, η οποία κάλεσε τις εταιρίες δημοσκοπήσεων «να υπηρετήσουν με διαφάνεια το έργο τους αναρτώντας από εδώ και στο εξής τα πρωτογενή και αστάθμητα δεδομένα των ερευνών τους», έδωσε ο ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσει. Αντιθέτως, είναι εντελώς προβλέψιμος. Άλλωστε η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS στο ''λυσάρι'' κάθε πολιτικού λαϊκιστή, ιδίως όταν χάνει», ανέφερε ο κ. Σκερτσος.
«Επαφίεται στον ΣΕΔΕΑ αν θα αντιδράσει για αυτή την άκρως αντιεπιστημονική και απαράδεκτη από κάθε άποψη πολιτικής δεοντολογίας επίθεση στις εταιρείες δημοσκοπήσεων.
«Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αναμένουμε και πολλά περισσότερα, ίσως πέρα από την επόμενη προβλέψιμη επίθεση στα ''συστημικά'' ΜΜΕ και τις ''ελίτ των ολιγοπωλίων'', τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ σε ότι αφορά το θέμα των debate διευκρίνισε πως «θα τα πούμε αναλυτικά στη διακομματική».
Τροχαίο με ανατροπή οχήματος στη Φθιώτιδα - Απεγκλωβισμός της οδηγού από την Πυροσβεστική
13:58
Ισπανία: Επιτήδειοι παίζουν με τον πόνο των συγγενών - Στέλνουν ψεύτικα SMS για να τους εξαπατήσουν
13:55
«Κάτω τα όπλα, πάνω οι μισθοί» - Πορείες και διαδηλώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ιταλίας
13:52
Βενεζουέλα: Προεδρικές εκλογές το 2027 προβλέπει το αμερικανικό σχέδιο, λέει η Ματσάδο
13:52