Άκης Σκέρτσος: Η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS κάθε λαϊκιστή
Ανανεώθηκε:
Απάντηση στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, η οποία κάλεσε τις εταιρίες δημοσκοπήσεων «να υπηρετήσουν με διαφάνεια το έργο τους αναρτώντας από εδώ και στο εξής τα πρωτογενή και αστάθμητα δεδομένα των ερευνών τους», έδωσε ο ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσει. Αντιθέτως, είναι εντελώς προβλέψιμος. Άλλωστε η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS στο ''λυσάρι'' κάθε πολιτικού λαϊκιστή, ιδίως όταν χάνει», ανέφερε ο κ. Σκερτσος.
«Επαφίεται στον ΣΕΔΕΑ αν θα αντιδράσει για αυτή την άκρως αντιεπιστημονική και απαράδεκτη από κάθε άποψη πολιτικής δεοντολογίας επίθεση στις εταιρείες δημοσκοπήσεων.
«Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αναμένουμε και πολλά περισσότερα, ίσως πέρα από την επόμενη προβλέψιμη επίθεση στα ''συστημικά'' ΜΜΕ και τις ''ελίτ των ολιγοπωλίων'', τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ σε ότι αφορά το θέμα των debate διευκρίνισε πως «θα τα πούμε αναλυτικά στη διακομματική».
Προφυλακιστέος ο 43χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή
13:29
Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου από χώρο φιλοξενίας στην Δάφνη
13:25
Παπασταύρου: Έχουμε εργαλεία και μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης
13:22
Τραγωδία στο Ναύπλιο: Νεκρός από ανακοπή 46χρονος μετά από τσίμπημα μέλισσας - Υπέστη αλλεργικό σοκ
13:19