ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν θέλει τους νέους στις κάλπες - Απάντηση Τσαπανίδου σε Σκέρτσο
«Η κυβέρνηση προσπαθεί να διώξει τα νέα παιδιά από τις κάλπες γιατί τρέμει την ψήφο τους, αλλά δεν θα τα καταφέρει», υποστηρίζει η Πόπη Τσαπανίδου.
Με αυτόν τον τρόπο απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τα όσα είπε για το τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να προσέλθουν στις κάλπες όσο το δυνατό περισσότεροι πολίτες και ειδικά οι νέοι, πολλοί εκ των οποίων ήδη εργάζονται σε τουριστικές δομές.
«Δεν βλέπω κάποιο λόγο να συζητάμε ιδιαίτερα αυτό το θέμα, δεν είχε απασχολήσει τις περασμένες εκλογές που επίσης είχαμε καλοκαίρι εκλογές», υποστήριξε ο Άκης Σκέρτσος.
«Την επόμενη των εκλογών θα συζητάμε για το πώς οι νέοι έκαναν cancel τον κ. Μητσοτάκη. Τα παιδιά μας, θα σας πουν πρώτοι, ότι το πάρτι τελείωσε», υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφια στο Βόρειο Τομέα Αθηνών η Αθηνά Λινού
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κορωνοϊός έπληξε το «συμβόλαιο για την αλλαγή»
Αγρότες: Εν αναμονή αποφάσεων στα μπλόκα Θεσσαλίας για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό
19:13
«Πόρτα» στο προσωπικό του Ιράν στο Ευρωκοινοβούλιο - Διάβημα της Τεχεράνης σε τέσσερις χώρες της ΕΕ
19:04
Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις - Έρευνα προτείνει πρακτικές ασφαλείας
18:58
ΥΠΟ ΤΗΝ «ΑΠΕΙΛΗ» ΤΡΑΜΠ: Γροιλανδία: Η «αμηχανία» του ΝΑΤΟ, η προειδοποίηση των Βρυξελλών και το κρίσιμο ραντεβού στις ΗΠΑ
18:49