ΣΥΡΙΖΑ: Ο κορωνοϊός έπληξε το «συμβόλαιο για την αλλαγή»
Ανανεώθηκε:
Ο κορωνοϊός , όπως πληροφορείται το CNN Greece, έπληξε το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που προετοίμαζε την αυριανή (Παρασκευή 28/4) παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος και του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, που θα γινόταν στο Ζάππειο και η οποία γι' αυτό το λόγο αναβλήθηκε.
Ωστόσο, η Κουμουνδούρου, όπως είχε προγραμματίσει, θα δώσει αύριο στη δημοσιότητα το κυβερνητικό πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Την ερχόμενη εβδομάδα, εξάλλου, ο Αλέξης Τσίπρας σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιάσει το αποκαλούμενο «συμβόλαιο για την αλλαγή», σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ δεν συμπεριλαμβάνεται στα θύματα του κορωνοϊού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης φοβάται τη σύγκριση και το διάλογο
Το σχέδιο «Κυριάκος» του Αλέξη Τσίπρα από την Ιτέα
Ατύχημα με τελεφερίκ στην Ιταλία: Τέσσερις τραυματίες - Εγκλωβίστηκαν 100 επιβάτες στα 2.800 μέτρα (pics&vids)
16:31
Οι χάρτες της ΕΛΑΣ με εναλλακτικές διαδρομές για την «παράκαμψη» των αγροτικών μπλόκων
16:20
Ρωσία: Η κεντρική τράπεζα μείωσε τις απαιτήσεις για τα αποθεματικά - Στόχος η αναδιάρθρωση δανείων
16:13
Πλεύρης για αγρότες: Αν συνεχιστεί η παρακώλυση των συγκοινωνιών είναι δουλειά της Δικαιοσύνης
16:02