ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: «Όχι» στο ντιμπέιτ Μητσοτάκη - Τσίπρα

Σκέρτσος: «Όχι» στο ντιμπέιτ Μητσοτάκη - Τσίπρα
Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος IN TIME

Την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να αρνηθεί την πρόταση του ΜEGA για διεξαγωγή ντιμπέιτ ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυρίακο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

Συγκεκριμένα, σε απάντησή του στην εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «η διακομματική επιτροπή, δηλαδή ο συναινετικός θεσμός που εδώ και δεκαετίες ορίζει τις διαδικασίες και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, αποφάσισε για ένα debate μεταξύ των έξι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων την Τετάρτη 10 Μαΐου».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως «αυτό αποφασίσθηκε ομόφωνα και αυτό θα γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσκαλεί ή να αυτοπροσκαλείται, να επιβεβαιώνει ότι είναι εξαίρεση όσο θέλει. Η δυσανεξία του στους θεσμούς δεν μας εκπλήσσει. Η στάση του είναι αποκαλυπτική ως προς τον σεβασμό του στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η απομόνωσή του είναι καθολική και η στάση του κωμική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ