Επίσημο αίτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου να συμμετέχει στο ντιμπέιτ
Επίσημο αίτημα υπέβαλε στην Διακομματική Επιτροπή η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να επιτραπεί στο κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» να συμμετάσχει στο ντιμπέιτ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην ΕΡΤ.
Η Διακομματική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα, απέστειλε σύμφωνα με πληροφορίες αίτημα προς το ΕΣΡ να εκδόσει σύσταση προς όλα τα κανάλια για ισότιμη προβολή των μικρότερων κομμάτων, ενόψει της κάλπης 21ης Μαΐου.
Ο Προεδρος του ΕΣΡ κ. Αθανάσιος Κουτρουμάνος, σύμφωνα με την ΕΡΤ ήταν επιφυλακτικός και τόνισε ότι θα συνεδριάσουν και έπειτα θα τοποθετηθούν.
Αναμένεται ΚΥΑ για τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, η έκδοση της οποίας θα αφορά το πώς θα κατανέμεται ο χρόνος.
Λόγος έγινε για διευκολύνσεις στους ετεροδημότες, με την ενσωμάτωσή τους στο «Μάθε που ψηφίζεις» μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Στήνεται ακόμη κέντρο Τύπου στο Ζάππειο, για ξένους ανταποκριτές αλλά και Έλληνες δημοσιογράφους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσίπρας από Πρέβεζα για ντιμπέιτ και Μητσοτάκη: Όποιος φοβάται δεν μπορεί να διεκδικεί την ψήφο
ΜέΡΑ25: «Χάθηκε η ευκαιρία για ένα ντιμπέιτ μακριά από τους παράλληλους μονολόγους»
Σκέρτσος: «Όχι» στο ντιμπέιτ Μητσοτάκη - Τσίπρα
Εκλογές 2023: Το Mega έκανε πρόταση για ντιμπέιτ σε Μητσοτάκη - Τσίπρα - «Ναι» από τον ΣΥΡΙΖΑ
Νέα Αριστερά: Παραιτήθηκε ο Αλέξης Χαρίτσης - Αναλαμβάνει προσωρινά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
18:26
Απολογία Τσαγκαράκη: «Το Ευαγγέλιο μου το έδωσε συνεργάτης - Οι πίνακες ήταν παρατημένα κειμήλια»
18:18
Κράτη του Κόλπου «ζυγίζουν» τις επιλογές τους κόντρα στο Ιράν - Περιπλέκεται το τέλος του πολέμου
18:10
Ελεύθερος ο Γιώργος Τσαγκαράκης με αυστηρούς όρους και υψηλή εγγύηση - Τι είπε στην απολογία του
18:05