Με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Θάνος Πλεύρης
Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.
Σκοπός της συνάντησης, ήταν ο υπουργός Υγείας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.
Στη συνάντηση παρέστη και ο διευθυντής του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διευθυντής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Διασύνδεσης της Αρχιεπισκοπής, αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης.
«Επισκέφθηκα σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και συζητήσαμε όσα πραγματοποίησε το Υπουργείο Υγείας για τους πολίτες στα ιδρύματα της εκκλησίας ώστε να μπορούν να γίνουν οι συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ, αλλά και οι νέες κατασκηνώσεις για όλους τους πολίτες. Έτσι, βάλαμε τις βάσεις για μια πορεία προς όφελος των πολιτών.Ευχαρίστησα τον Αρχιεπίσκοπο για τη συνεργασία που είχαμε όλους αυτούς τους μήνες.», έγραψε στα social media ο κ. Πλεύρης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εξώδικο στη Μίνα Γκάγκα από τους νοσοκομειακούς γιατρούς - Ζητούν από τον Πλεύρη να διαφοροποιηθεί
Πλεύρης: Πάνω από 2.300 προσελεύσεις στα νοσοκομεία της Αττικής στη χθεσινή εφημερία
Διάσκεψη: Στα τραπέζι η αύξηση της αποζημίωσης συμμετοχής των βουλευτών στις επιτροπές
19:26
Λετονία: Συνελήφθη ζευγάρι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας - Παρακολουθούσαν βάση του ΝΑΤΟ
19:18
Η Google παρουσίασε το Gemini 4 Argon για σύνθετες επαγγελματικές και τεχνικές εργασίες
19:08
Victoria Monét: Επιστρέφει με το «Frequency of Love» και 22 νέα τραγούδια
18:58