ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πότε θα γίνει η «πρόβα τζενεράλε» για τις εκλογές στο ΥΠΕΣ

Πότε θα γίνει η «πρόβα τζενεράλε» για τις εκλογές στο ΥΠΕΣ
Προετοιμασία των ηλεκτρονικών συστημάτων στο υπουργείο Εσωτερικών IN TIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Μαΐου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελική γενική δοκιμή των συστημάτων για τις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Στην τελική δοκιμή, η οποία θα λάβει χώρα στο υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27) θα βρεθούν η υπηρεσιακή υπουργός και ακαδημαϊκός, Καλλιόπη Σπανού, καθώς και οι εκπρόσωποι της SingularLogic.

Η γενική δοκιμή – πρόβα θα καλυφθεί τηλεοπτικά από συνεργείο της ΕΡΤ και το υλικό θα διανεμηθεί στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Νωρίτερα από ποτέ τα αποτελέσματα

Μικρότερης διάρκειας θα είναι η αγωνία για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου καθώς οι νέες δυνατότητες που προσέθεσε φέτος η SingularLogic δίνουν τη δυνατότητα η πρώτη εκτίμηση να είναι εφικτή εντός μόλις 90 λεπτών από τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες.

«Μέχρι τις 8.30 μ.μ. θα έχουμε την πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εκλογών» αναφέρει στο CNN Greece ο Δημήτρης Μπακάκος, Γενικός Διευθυντής της SingularLogic, της εταιρείας που τα τελευταία 42 χρόνια (!) έχει την ευθύνη της συνολικής διαχείρισης του έργου της συγκέντρωσης και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ