ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης απο Χαριλάου Τρικούπη: Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης απο Χαριλάου Τρικούπη: Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ

Για «μεγάλη νίκη» μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Nίκος Ανδρουλάκης στη Χαριλάου Τρικούπη, με τους  ψηφοφόρους του κόμματος να φωνάζουν συνθήματα

«Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ, μια πολύ μεγάλη βραδιά για τη δημοκρατική παράταξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, που υπέγραψαν αυτή την πολύ μεγάλη νίκη σήμερα με τη βούλησή τους», δήλωσε στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά την γνωστοποίηση των πρώτων εκλογικών αποτελεσμάτων.

Να σημειωθεί ότι, με καταμετρημένο πλέον το 87% των ψήφων, η εκτίμηση δείχνει για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ποσοστό της τάξης του 12% και 41 έδρες στην πεντακομματική Βουλή.

Από σήμερα ανατέλλει ξανά ο ήλιος της προόδου. Ο λαός του ΠΑΣΟΚ αμφισβήτησε όσους ήθελαν ένα μικρό ΠΑΣΟΚ, υποταγμένο και επανέφερε το κόμμα ως πρωταγωνιστή στο πολιτικό προσκήνιο.

Την ίδια ώρα, η Νέα Δημοκρατία αύξησε τις ανισότητες, αλλά ο λόγος που δεν το πλήρωσε, είναι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο χρυσός χορηγός της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εμείς, οφείλουμε να μην απογοητεύσουμε τον λαό, να αποδείξουμε ότι είμαστε μία παράταξη αξιών και καλώ κάθε δημοκράτη να αγωνιστούμε μαζί στη νέα πορεία ως γνήσιος αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας.

Οφείλουμε να φέρουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο ψηλά και να ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας από την αρχή. Δεσμεύομαι για την επόμενη μάχη του ΠΑΣΟΚ, να βγούμε νικητές, ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ. Ο λαός μας σήκωσε την πράσινη σημαία και ο ήλιος ελπίδας και προοπτικής ανατέλλει ξανά».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ