ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Γλέντι με χορούς και τσικουδιές στα γραφεία του ΚΚΕ στα Χανιά

Εκλογές 2023: Γλέντι με χορούς και τσικουδιές στα γραφεία του ΚΚΕ στα Χανιά
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τη δική τους πολιτική νίκη, πανηγύρισαν στα γραφεία του ΚΚΕ στα Χανιά μετά τα αποτελέσματα των εκλογών σχεδόν στο σύνολο της επικράτειας. Το κόμμα είδε, εξαιρετική, συγκριτικά με τα προηγούμενα δεδομένα, άνοδο με ποσοστό 7,14% έναντι του 5,30% των εκλογών του 2019.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, στελέχη και φίλοι του κόμματος έστησαν γλέντι με χορούς στα γραφεία του ΚΚΕ, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ η μόνη αντιπολίτευση

Την ίδια ώρα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα:

«Θα ήθελα εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής να χαιρετίσουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους, τους χιλιάδες νέους και νέες που έκαναν αυτό το βήμα σήμερα, ψήφισαν το ΚΚΕ, δίνοντάς του σημαντική άνοδο. Θέλουμε να συγχαρούμε τα μέλη μας, τους φίλους, τα στελέχη του ΚΚΕ, τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους συμβάλλοντας σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα.

«Το αποτέλεσμα αυτό είναι καρπός της πείρας των εργατικών-λαϊκών δυνάμεων που πήραν μέρος όλα τα προηγούμενα χρόνια σε αγώνες, σε σημαντικές δράσεις μαζί με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ