ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: Η ΝΔ άρχισε πάλι την τρομοκρατία και τον διχασμό των Ελλήνων

Βελόπουλος: Η ΝΔ άρχισε πάλι την τρομοκρατία και τον διχασμό των Ελλήνων
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME

Νέα επίθεση εξαπέλυσε στη Νέα Δημοκρατία μέσα από δήλωσή του ο Κυριάκος Βελόπουλος, ζητώντας μεταξύ άλλων από όλους τους πολίτες «να ενωθούν προκειμένου να υπάρξει εθνική αντιπολίτευση».

Η δήλωση αυτή έρχεται αμέσως μετά την εκτίμησή του πως «η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη».

«Η ΝΔ, κατά την προσφιλή της τακτική, άρχισε πάλι την τρομοκρατία και τον διχασμό των Ελλήνων. Τώρα κραδαίνει τη μη αυτοδυναμία της. Η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη στις επόμενες εκλογές. Σημασία έχει να υπάρχει μία εθνική αντιπολίτευση, η οποία θα κάνει πραγματική αντιπολίτευση στη ΝΔ που θα είναι αυτοδύναμη.

Από την άλλη πρέπει να τονίσουμε ότι εμείς, ως Ελληνική Λύση, ηχήσαμε σάλπιγγες συμπαρατάξεως όλων των πατριωτικών δυνάμεων κάτω από την ομπρέλα της Ελλάδος», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βελόπουλος και καταλήγει:

«Ζητούμε λοιπόν από όλους, για να κάνουμε την εθνική αντιπολίτευση πράξη, να ενωθούν όλοι οι πατριώτες. Όχι όμως καρέκλες. Χρειαζόμαστε στρατηγούς; Όχι. Στρατιώτες χρειάζεται η Ελλάδα. Και επαναλαμβάνουμε και το λέμε: Η μοναδική αντιπολίτευση στη ΝΔ που θα είναι αυτοδύναμη, θα είμαστε εμείς οι ενωμένοι, πατριώτες Έλληνες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ