Βελόπουλος: Θράσος η ομιλία Μητσοτάκη υπό το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου
Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αναφέροντας πως ο πρωθυπουργός έχε θράσος που επέλεξε να εκφωνήσει ομιλία στη Θεσσαλονίκη υπό το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βελόπουλος αναφέρει σε δήλωσή του πως η απόφαση αυτή αποκαλύπτει το απύθμενο θράσος της Νέας Δημοκρατίας.
«Η ΝΔ προεκλογικά διερρήγνυε τα ιμάτιά της ότι θα ακυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών ή θα θέσει βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων, αλλά μετεκλογικά έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει «ιστορική» την προδοτική συμφωνία», αναφέρει.
«Ουδείς «ολίγιστος» έναντι της Μακεδονίας δικαιούται να σταθεί δίπλα στον Μέγιστο Των Ελλήνων. Έχει και το πολιτικό θράσος όρια» καταλήγει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριάκος Βελόπουλος: Καμία Ελλάδα δεν φταίει για την τραγωδία στην Πύλο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βελόπουλος: Οι αρχηγοί των κομμάτων μόνο στις εκλογές θυμούνται τον λαό
ΕΛΛΑΔΑ
Ένταση στο μπλόκο Πατρών - Πύργου: Οδηγός ΙΧ εμβόλισε αυτοκίνητα για να «σπάσει» τον αποκλεισμό
22:53
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφασίζει για την αμερικανική υπηκοότητα μετά το διάταγμα Τραμπ
22:42
ΕΛΛΑΔΑ
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες - Δικογραφία για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη
22:34
ΚΟΣΜΟΣ
Υποδοχή με όλες τις τιμές επιφύλαξε στον Πούτιν ο Μόντι (vid)
22:24
ΕΛΛΑΔΑ