ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: «Μπήκαμε στη Βουλή χωρίς ίντριγκες και στελέχη του κομματικού σωλήνα»

Κωνσταντοπούλου: «Μπήκαμε στη Βουλή χωρίς ίντριγκες και στελέχη του κομματικού σωλήνα»
ΙΝΤΙΜΕ

«Βρίσκομαι εδώ για να είμαι η φωνή των πολιτών, ο λόγος τους, η παρέμβασή τους», ανέφερε πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου στην ομιλία της στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

«Βρίσκομαι εδώ για να τους φέρω στο προσκήνιο, με τις αγωνίες, τα προβλήματά τους, για να αντιπαλέψω κάθε απόφαση που τους αδικεί», πρόσθεσε.

«Θα υποστηρίξουμε ένα κοινοβούλιο που ανταποκρίνεται στο ρόλο του όσον αφορά υπουργούς και υφυπουργούς. Είμαστε υπερ της διερεύνησης για τα θύματα των Τεμπών, για την Βόρεια Εύβοια και την απώλεια του εθνικού δρυμού», είπε και συνέχισε:

«Η Πλεύση Ελευθερίας κατάφερε να μπει στη Βουλή χωρίς να ακολουθήσει καμία πεπατημένη, χωρίς στελέχη του κομματικού σωλήνα, χωρίς ίντριγκες. Οι οκτώ βουλευτές θα αποτελέσουν μια κοινοβουλευτική ομάδα πρότυπο, αποτελούν την ελπίδα και το φως στο ελληνικό κοινοβούλιο. Αποτελείται από ίσο αριθμό γυναικών και ανδρών. Τρεις άνθρωποι του πολιτισμού είναι βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας», ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Κωνσταντοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ