ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνία Φάμελλου - Κικίλια για τα πύρινα μέτωπα - Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ κατά τόπους

Επικοινωνία Φάμελλου - Κικίλια για τα πύρινα μέτωπα - Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ κατά τόπους
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSΙ

Ο Σωκράτης Φάμελλος με πρωτοβουλία του επικοινώνησε με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, κι ενημερώθηκε για όλα τα πύρινα μέτωπα και την εξέλιξη των επιχειρήσεων σε αυτά.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και τόνισε τη στήριξή του σε όσους κι όσες επιχειρούν στο πεδίο, συντονίζουν το έργο της κατάσβεσης και υποστηρίζουν τους πολίτες.

«Είναι προφανές ότι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή προέχει το έργο της πυρόσβεσης, η ασφάλεια των πολιτών κι όσων επιχειρούν στην πυρόσβεση, αλλά και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της περιουσίας των πολιτών», τονίζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Επίσης, ο κ. Φάμελλος επικοινώνησε με τον δήμαρχο Σαρωνικού, Χρήστο Γκίνη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στην περιοχή κι εξέφρασε τη στήριξή του στο έργο του δήμου και στους εθελοντές.

Παράλληλα, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καραμέρος, βρίσκεται από νωρίς στο σημείο της πυρκαγιάς στο Νέο Κουβαρά και είχε συνάντηση με τους επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, τον δήμαρχο, στελέχη πολιτικής προστασίας και τους πολίτες.

Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε Κορινθία και Βοιωτία βρίσκονται επίσης σε επικοινωνία με τους δημάρχους και τις δυνάμεις που επιχειρούν στα μέτωπα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ