Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης - Τη θέση του αναλαμβάνει ο Γιάννης Οικονόμου
Την παραίτησή του υπέβαλε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.
Όπως έγινε γνωστό από το Μαξίμου, ο Νότης Μηταράκης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και έτσι, η παραίτησή του έγινε αποδεκτή.
Τη θέση του αναλαμβάνει ο Γιάννης Οικονόμου, νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενώ αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.
Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλήθηκε από δημοσίευμα της Καθημερινής, που ανέφερε ότι ο Νότης Μηταράκης εθεάθη το πρωί της Πέμπτης σε νησί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νότης Μηταράκης: Η πρώτη του αντίδραση στα social media μετά την παραίτηση
ΠΑΣΟΚ για Μηταράκη: Ξεκίνησε το ρεσιτάλ ανικανότητας του επιτελικού κράτους
ΣΥΡΙΖΑ για Μηταράκη: Βαφτίζουν «προσωπικούς λόγους» τις διακοπές του τη στιγμή που η χώρα καίγεται
SPONSORED
Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΔΥΠΑ - Δείτε τα αποτελέσματα
02:00
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30