ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλείδωσε η υποψηφιότητα Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

Κλείδωσε η υποψηφιότητα Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής
Ο Γιώργος Πατούλης με τον Νίκο Χαρδαλιά IN TIME

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παίρνει το γαλάζιο χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής, καθώς «κλείδωσε» η υποψηφιότητα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του CNN Greece. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σχετική ανακοίνωση θα γίνει αύριο Δευτέρα και την Τρίτη θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Ο υφυπουργός Άμυνας, το όνομα του οποίου ακουγόταν έντονα τις τελευταίες ώρες για τη θέση του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, στη μεγάλυτερη Περιφέρεια της χώρας, μετέβη στο Μαξίμου, το απόγευμα της Κυριακής επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας.

Το θέμα, όπως όλα δείχνουν, συζητήθηκε στη συνάντηση που έγινε με τον Υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο, οπότε και του έγινε η σχετική πρόταση.

Να σημειωθεί ότι η σχετική συζήτηση για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, άνοιξε μετά την δυσαρέσκεια που υπήρξε στο Μαξίμου από τη στάση του νυν Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, ο οποίος εν μέσω πυρκαγιών έδωσε το «παρών» σε κοινωνική εκδήλωση. Η συγγνώμη που ζήτησε εκ των υστέρων δεν κρίθηκε επαρκής.

Το Σάββατο, η επίσκεψη του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου στο Μαξίμου, και η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, δημιούργησε αρχικά την εντύπωση, ότι αυτός είναι το πρόσωπο που προκρίνεται για τη θέση.

Ωστόσο τα σχετικά σενάρια έκλεισε ο ίδιος την Κυριακή ανακοινώνοντας πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Γλυφάδας, βγάζοντας το όνομά του από την κούρσα των υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής.

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Γλυφάδα μας"» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικολάου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ