Μαρινάκης για Πατούλη: Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση
«Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη είναι σημαντική τόσο στο κόμμα όσο και στην Αυτοδιοίκηση και έτσι είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού και του κόμματος»: στη δήλωση αυτή προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικά με το «χρίσμα» της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Αττικής.
«Οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής το Νίκο Χαρδαλιά» είπε επίσης ο κ. Μαρινάκης.
Ερωτηθείς σχετικά με το εάν θα υπάρξει συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιώργο Πατούλη, κάτι το οποίο φαίνεται να επιδιώκει ο Περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Μαρινάκης δεν απάντησε, μένοντας σε όσα δήλωσε αρχικά για το θέμα.
Ο Γιώργος Πατούλης συγκάλεσε σύσκεψη με τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής τους την Κυριακή (30/7), θέλοντας να τους εμψυχώσει.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο περιφερειάρχης Αττικής απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί στις επόμενες κινήσεις του και να ξεκαθαρίσει εάν θα επιμείνει στην υποψηφιότητά του, ανεξάρτητα από το αν θα του δώσει το χρίσμα η ΝΔ και θα κατέβει στις εκλογές ως «αντάρτης».
Εδώ και δύο μέρες πάντως η πλευρά Πατούλη προσπαθεί να κρατήσει ενεργή την υποψηφιότητα του νυν περιφειάρχη ποστάροντας στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #eimaimepatouli.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Είναι επίσημο: Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ
Συνάντηση με Μητσοτάκη θα επιδιώξει ο Γιώργος Πατούλης - Εν αναμονή του επίσημου χρίσματος της ΝΔ
Γιατί απέσυρε το χρίσμα Πατούλη η Νέα Δημοκρατία – Όλο το παρασκήνιο
Φωτιά - μαμούθ στη Γαλλία: Μπαράζ εκκενώσεων γύρω από το Μπορντό - Η λαίλαπα «σαρώνει» τη Μαδρίτη
12:31
Μητσοτάκης σε συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Ο συντονισμός Ελλάδας – Κύπρου πιο επίκαιρος από ποτέ
12:23
Φωτιά στην Κέρκυρα - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
12:16
Δύο συλλήψεις για πυρκαγιές από αμέλεια σε Έβρο και Γρεβενά - Τι δείχνουν τα στοιχεία για φέτος
12:12