ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA και τους προέδρους ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ

Μαξίμου: Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA και τους προέδρους ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ
ΙΝΤΙΜΕ

Με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν θα συναντηθεί στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης, 16/8, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης και Τσεφέριν θα συζητήσουν τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, υπό τη βαριά σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ την Δευτέρα, 7/8.

Αμέσως μετά τη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το Μαξίμου παρακολουθεί στενά την υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου αλλά και τις αιματηρές συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον πρωθυπουργό να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του.

Αναμένει δε, το πόρισμα της ΕΔΕ για τους εσωτερικούς χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ., διαμηνύοντας προς όλες τις πλευρές ότι δεν θα επιτρέψει να παραμείνει καμία «σκιά» στην υπόθεση.

Ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, έχουν ξεκαθαρίσει πως έρχονται και άλλες καρατομήσεις -πλην των επτά αξιωματικών της τροχαίας, που έγιναν από την πρώτη στιγμή.

Κατά πληροφορίες, η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στην πλήρη και ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποκάλυψη όλων των λεπτομερειών για τον τρόπο που κινήθηκαν οι αρμόδιες αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ