ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη Τζάκρη σε Κασσελάκη εν αναμονή των 30 υπογραφών

ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη Τζάκρη σε Κασσελάκη εν αναμονή των 30 υπογραφών
Η βουλευτής Πέλλας της αξιωματικής αντιπολίτευσης EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ (Φωτογραφία αρχείου)

Σε λίγη ώρα δίνει στη δημοσιότητα το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη τις υπογραφές στήριξης στην υποψηφιότητά του από τουλάχιστον 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Υπάρχει, πάντως, έτσι κι αλλιώς η διάθεση έγκρισης της υποψηφιότητας Κασσελάκη ακόμα κι αν δεν συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός, από τη στιγμή μάλιστα που η έγκριση θα γίνει και για τους πέντε υποψήφιους κι όχι για καθένα ξεχωριστά.

Πριν λίγη ώρα τη στήριξή της στον κ. Κασσελάκη εξέφρασε, με δήλωσή της στο περιθώριο του διαρκούς συνεδρίου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, η Θεοδώρα Τζάκρη.

Η βουλευτής Πέλλας της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για μια υποψηφιότητα που αναζωογονεί την εκλογική διαδικασία κι αποτιμάται θετικώς.

«Η συλλογή των 30 υπογραφών έχει επιτρεπτικό χαρακτήρα, αποκαθιστά την ισότητα των ευκαιριών όλων των υποψηφίων. Προσωπικώς δεν θα στερούσα ακόμα κι από συντρόφους με τους οποίους συχνά διαφωνώ την ευκαιρία να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους κι αυτό αφορά και τα 300 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής», πρόσθεσε η κυρία Τζάκρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ