ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλπάκης: Μαζική συμμετοχή στις αυριανές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Καλπάκης: Μαζική συμμετοχή στις αυριανές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/ANDREA BONETTI

Κάλεσμα στους πολίτες για μαζική συμμετοχή στις αυριανές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Στέργιος Καλπάκης

«Καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές αύριο, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου», ο κ. Καλπάκης τόνισε και πρόσθεσε: «Ζητάμε από τον κόσμο να έρθει και μέσα από τη συμμετοχή του να δώσει δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στην αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, ώστε την επόμενη μέρα να δώσουμε από καλύτερη θέση τις πολιτικές μάχες απέναντι στη ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις πολιτικές του», ανάφερε σε συνέντευξή του στον ANT1.

«Την επόμενη μέρα θα προχωρήσουμε με ενότητα και συλλογικότητα και τη βεβαιότητά μου αυτήν την ενισχύουν οι τοποθετήσεις όλων των υποψηφίων προς αυτήν την κατεύθυνση», δήλωσε.

Ενόψει της παρουσίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ σήμερα και αύριο, επεσήμανε ότι «θα πρέπει, επιτέλους, να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από πολύ σοβαρά ερωτήματα στο φόντο της τεράστιας καταστροφής στη Θεσσαλία: Για ποιον λόγο δεν προχώρησαν τα σχέδια κινδύνου πλημμύρας; Για ποιον λόγο το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας συστάθηκε χωρίς οργανόγραμμα; Για ποιον λόγο έχει αξιοποιηθεί μόλις το 0,5% των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης για την πολιτική προστασία;».

Επίσης, σημείωσε ότι θα πρέπει να εξηγήσει ο κ. Μητσοτάκης «τι έγινε με τα εκατομμύρια που δόθηκαν για αντιπλημμυρικά έργα». «Πού πήγαν και τι αποτέλεσμα είχαν; Τι απέγιναν οι διαβεβαιώσεις που έδινε ο κ. Μητσοτάκης τρία χρόνια μετά τον "Ιανό";», συμπλήρωσε.

«Θα δώσει απαντήσεις ή θα πει πάλι ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και ότι δήθεν θα συγκρουστεί με τις "παθογένειες", πράγματα που λέει κάθε φορά μετά από κάθε κρίση και τελικά γινόμαστε κάθε φορά στο ίδιο έργο θεατές;», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ