ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Pulse: Δυσπιστία για Κασσελάκη - Μηνύματα δυσαρέσκειας και προς την κυβέρνηση

Δημοσκόπηση Pulse: Δυσπιστία για Κασσελάκη  - Μηνύματα δυσαρέσκειας και προς την κυβέρνηση
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Έξι στους 10 βλέπουν ζήτημα ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ, ενώ το 54% δηλώνει ότι η αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στις καταστροφές ήταν σε λάθος κατεύθυνση,

Συγκεκριμένα, το 58% δηλώνει ότι πλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ειδικά μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία τίθεται θέμα ενότητας, ενώ το 29% δηλώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Pulse

«Σε λάθος κατεύθυνση κινείται η κυβέρνηση»

Στον αντίποδα και συγκεκριμένα στην άποψη των ερωτηθέντων για το μέχρι στιγμής έργο στις πρώτες 100 μέρες της κυβέρνησης, το 51% απάντησε ότι η Νέα Δημοκρατία κινείται σε λάθος κατεύθυνση, ενώ το 40% απάντησε «σε σωστή κατεύθυνση και ικανοποιητικά, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει κι άλλο».

Pulse

O Kυριάκος Μητσοτάκης είναι πρώτος σε δημοτικότητα με 43%, δεύτερος ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 39%, τρίτος ο Στέφανος Κασσσελάκης με 28%, ενώ με το ίδιο ποσοστό βρίσκεται στην ίδια θέση και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 32,5%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 17%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ με 10,5% τέταρτο το ΚΚΕ με 7,5%, η Ελληνική Λύση με 5% και οι Σπαρτιάτες με 3,5%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ