ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί
ΙΝΤΙΜΕ

Μπροστά στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών θα βρεθούν σήμερα Κυριακή (8/10) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και οι πολιτικοί αρχηγοί για να στηρίξουν με την ψήφο τους τον συνδυασμό που στηρίζουν με την επιλογή τους.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην Αθήνα με εξαίρεση τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη που βρίσκεται και θα ψηφίσει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγκεκριμένα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα ψηφίσει στις 12:00 για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 και θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς, στο 2673ο εκλογικό τμήμα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην Εκάλη ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει σήμερα, Κυριακή 8 Οκτωβρίου, το εκλογικό του δικαίωμα στο δημοτικό σχολείο Εκάλης, Δεκελείας & Φασίδερη, στην Εκάλη, στις 12 το μεσημέρι.

Στη Νέα Ιωνία θα ψηφίσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας θα ασκήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας θα μεταβεί στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στο 2798ο εκλογικό τμήμα στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (Κηφισού 2-4).

Στο Ηράκλειο Κρήτης ο Ανδρουλάκης

Το εκλογικό του δικαίωμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα ασκήσει αύριο, Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, 204 Εκλογικό Τμήμα στις 11:30 το πρωί της Κυριακής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, που βρίσκεται από χθες Σάββατο στο Ηράκλειο, συναντήθηκε με τους βουλευτές και στελέχη του κόμματος στο Ηράκλειο και σε χαλαρό κλίμα συζήτησαν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι μόνο.

Σε δηλώσεις του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους-στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε όλη την Ελλάδα, σημειώνοντας ότι ευχή του είναι «αύριο να υπάρχει ένα ηχηρό μήνυμα, ένα μήνυμα υπέρ της αυτοδιοίκησης, της αποκέντρωσης, της ενίσχυσης των δυνάμεων που υπηρετούν τον πολίτη και όχι το Μέγαρο Μαξίμου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ