«Κλείδωσε» η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ισραήλ - Η πιθανή ημερομηνία
Ανανεώθηκε:
Στο Ισραήλ θα μεταβεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των διπλωματικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η χώρα μας για τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, χωρίς πάντως να αποκαλύψει τη συγκεκριμένη ημέρα που θα πρααγματοποιηθεί η επίσκεψη.
Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν αύριο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ως πιθανή ημερομηνία θεωρείται η Πέμπτη.
«Η Ελλάδα είναι παίκτης έχει ρόλο σε αυτή την υπόθεση» σημείωσε προσθέτοντας πως «δεν πρέπει να εξελιχθεί η κρίση σε περιφερειακή».
Ο κ. Σκέρτσος σημείωσε ότι η Ελλάδα στηρίζει το δικαίωμα του Ισραήλ στη νόμιμη αυτοάμυνα καθώς και να ζει σε καθεστώς ασφάλειας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επικοινωνία Μητσοτάκη - Ερντογάν για Μεσανατολικό
Μητσοτάκης από Τίρανα: Nα ορκιστεί ο Μπελέρης δήμαρχος Χειμάρρας
Ουκρανία: Έπληξε χημικό εργοστάσιο στη Ρωσία - Κατέστρεψε ρωσικό μαχητικό στην Κριμαία
08:10
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρεία με ανακυκλώσιμα υλικά στα Διαβατά (vid)
08:07
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας το Τραμ σε τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου
08:02
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00