«Κλείδωσε» η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ισραήλ - Η πιθανή ημερομηνία
Ανανεώθηκε:
Στο Ισραήλ θα μεταβεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των διπλωματικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η χώρα μας για τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, χωρίς πάντως να αποκαλύψει τη συγκεκριμένη ημέρα που θα πρααγματοποιηθεί η επίσκεψη.
Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν αύριο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ως πιθανή ημερομηνία θεωρείται η Πέμπτη.
«Η Ελλάδα είναι παίκτης έχει ρόλο σε αυτή την υπόθεση» σημείωσε προσθέτοντας πως «δεν πρέπει να εξελιχθεί η κρίση σε περιφερειακή».
Ο κ. Σκέρτσος σημείωσε ότι η Ελλάδα στηρίζει το δικαίωμα του Ισραήλ στη νόμιμη αυτοάμυνα καθώς και να ζει σε καθεστώς ασφάλειας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επικοινωνία Μητσοτάκη - Ερντογάν για Μεσανατολικό
Μητσοτάκης από Τίρανα: Nα ορκιστεί ο Μπελέρης δήμαρχος Χειμάρρας
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25
Κολωνάκι: Συνελήφθη ο γιος 87χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της το 2022
15:20
Αλεξανδρούπολη: Ζύγιζε μόλις εννιά κιλά ο τρίχρονος που πέθανε από ασιτία
15:12
Την Δευτέρα στο εδώλιο ο Άρης Μπουγκοπέτρος που τον μήνυσε η σύζυγος του - Αφέθηκε ελεύθερος
15:04