Ομογενείς σε Κασσελάκη: Να αλλάξεις την Ελλάδα
Ανανεώθηκε:
Με μέλη της ελληνικής κοινότητας στη Νέα Υόρκη συναντήθηκε ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.
Ακόμη επισκέφθηκε το σχολείο και τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, καθώς και τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.
Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου της ελληνικής ομογένειας και συνομίλησε με μαθητές και γονείς, ενώ συνάντηση είχε και με τους ιερείς των ελληνορθόδοξων ναών της Νέας Υόρκης.
«Να αλλάξεις την Ελλάδα», ήταν η προτροπή που του απηύθυνε μια γυναίκα, μέλος της ελληνικής ομογένειας, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ να απαντά «θα προσπαθήσουμε».
Για την ανάγκη «μίας επανασύνδεσης με την πατρίδα μας», έκανε λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρευρισκόμενος σε συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ΗΠΑ, στο εστιατόριο «Terroir Tribeca», στην οποία συνομίλησε με μέλη και φίλους του κόμματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τι φέρνει η επόμενη ημέρα της διαγραφής Τζουμάκα στον ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον Τζουμάκα, ο Κασσελάκης «σπρώχνει» στην έξοδο και τον Φίλη
Φίλης για διαγραφή Τζουμάκα: Απαράδεκτη ενέργεια από Κασσελάκη
Τι πρέπει να έχετε μέσα στο νέο κιτ πρώτων βοηθειών του «Φαρμακείου αυτοκινήτου»
05:00
Νέα διάταξη για τον νόμο Κατσέλη: Τι και πόσο κερδίζουν οι δανειολήπτες - 9 ερωταπαντήσεις
04:00
Kοινωνικός τουρισμός 2026 - 27: Δείτε τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων
03:00
Μεταφορά χρημάτων γονέων από κοινό τραπεζικό λογαριασμό: Πότε θεωρείται δωρεά - Οι παγίδες
02:00