Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: «Ανέλαβαν οι τρόφιμοι την διοίκηση του φρενοκομείου»
Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο Πάνος Καμμένος τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και την εσωκομματική του αντιπολίτευση.
Χαρακτηρίζει «φρενοκομείο» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δηλώνει πως τη διοίκησή του ανέλαβαν οι ... τρόφιμοι.
«ΣΥΡΙΖΑ : Ως τέως εταίρος δηλώνω ότι την διοίκηση του φρενοκομείου την ανέλαβαν οι τρόφιμοι ….», έγραψε στο Twitter.
Ο Πάνος Καμμένος και το κόμμα του, Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκυβέρνησε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 έως το 2019.
Τα τελευταία χρόνια έχει αποχωρήσει από την πολιτική, ωστόσο ανά διαστήματα σχολιάζει ζητήματα της επικαιρότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όταν παραιτήθηκε από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας είχε σχολιάσει λακωνικά: «Στα είπα και άφησες να πουν αναγκαίο κακό…».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Σε τροχιά ρήξης και ο Πέτρος Κόκκαλης - Μόνο η Κουντουρά στηρίζει Κασσελάκη
Κούλογλου: Δεν παραδίδω την έδρα - Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Αμφισβητούσε και τον Τσίπρα
Πυρά Φίλη κατά Κασσελάκη: Δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΔΔΗΕ: Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
04:00
ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης για 450 θέσεις σε μουσεία
03:00
Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Οι αλλαγές με τον νέο νόμο
02:00
Σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο - Πώς θα λειτουργήσουν στα εμπορικά καταστήματα
01:00