Αχτσιόγλου στο Εκτελεστικό ΣΥΡΙΖΑ: Να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες για όλους όταν εμφανίζονται στα ΜΜΕ
Στο πλαίσιο της κοινής της δήλωσης με τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο κινήθηκε η Έφη Αχτσιόγλου κατά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Η ανθυποψήφια του Στέφανου Κασσελάκη στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές ζήτησε να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες για όλα τα μέλη του κόμματος που μιλούν στα ΜΜΕ, πως πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ο προσυνεδριακός διάλογος, να συνεδριάσει άμεσα η Πολιτική Γραμματεία και να επισπευστεί ο χρόνος διεξαγωγής του συνεδρίου.
Παράλληλα, τόνισε πως «...υπάρχει σοβαρή κρίση στο κόμμα και το επιβεβαιώνουν οι ανακοινώσεις για διαγραφές. Την ευθύνη της ενότητας έχουν άπαντες, αλλά κυρίως ο πρόεδρος».
Αξίζει να σημειωθεί πως η κυρία Αχτσιόγλου αποχώρησε πριν τη λήξη της συνεδρίασης λόγω προσωπικού της κωλύματος.
Από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου απουσίασε η Ρένα Δούρου, η οποία βρίσκεται στο Στρασβούργο για τη συνεδρίαση του Κογκρέσου του Συμβουλίου της Ευρώπης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Τσακαλώτος ζήτησε από τον Κασσελάκη να πάρει πίσω τις διαγραφές
Πώς «εισέβαλε» ο Τσακαλώτος στο γραφείο Κασσελάκη: «Έρχομαι να δω τον πρόεδρό σας»
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (5 Δεκεμβρίου)
06:30
Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
06:00
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00