Αχτσιόγλου στο Εκτελεστικό ΣΥΡΙΖΑ: Να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες για όλους όταν εμφανίζονται στα ΜΜΕ
Στο πλαίσιο της κοινής της δήλωσης με τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο κινήθηκε η Έφη Αχτσιόγλου κατά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Η ανθυποψήφια του Στέφανου Κασσελάκη στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές ζήτησε να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες για όλα τα μέλη του κόμματος που μιλούν στα ΜΜΕ, πως πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ο προσυνεδριακός διάλογος, να συνεδριάσει άμεσα η Πολιτική Γραμματεία και να επισπευστεί ο χρόνος διεξαγωγής του συνεδρίου.
Παράλληλα, τόνισε πως «...υπάρχει σοβαρή κρίση στο κόμμα και το επιβεβαιώνουν οι ανακοινώσεις για διαγραφές. Την ευθύνη της ενότητας έχουν άπαντες, αλλά κυρίως ο πρόεδρος».
Αξίζει να σημειωθεί πως η κυρία Αχτσιόγλου αποχώρησε πριν τη λήξη της συνεδρίασης λόγω προσωπικού της κωλύματος.
Από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου απουσίασε η Ρένα Δούρου, η οποία βρίσκεται στο Στρασβούργο για τη συνεδρίαση του Κογκρέσου του Συμβουλίου της Ευρώπης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Τσακαλώτος ζήτησε από τον Κασσελάκη να πάρει πίσω τις διαγραφές
Πώς «εισέβαλε» ο Τσακαλώτος στο γραφείο Κασσελάκη: «Έρχομαι να δω τον πρόεδρό σας»
Οι πρώτες εικόνες από τις εκρήξεις ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων στο Ριάντ (vid)
20:14
Fed: Διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια στο 3,50%-3,75% για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση
20:05
Βανς: «Ο Τραμπ δεν θα εμπλέξει τις ΗΠΑ σε μακροχρόνια σύγκρουση με το Ιράν»
19:54
Αποχωρούν από το Ιράκ οι 300 Ισπανοί στρατιώτες - Η κυβέρνηση τους απομακρύνει λόγω του πολέμου
19:43