ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Δρίτσα για το δημοψήφισμα Κασσελάκη: Θυμίζει ρωμαϊκή αρένα - Αντισταθείτε

Οργή Δρίτσα για το δημοψήφισμα Κασσελάκη: Θυμίζει ρωμαϊκή αρένα - Αντισταθείτε
Ο Θοδωρής Δρίτσας EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε υψηλούς τόνους στηλίτευσε ο Θεόδωρος Δρίτσας την προαναγγελία δημοψηφίσματος για τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Εμένα αυτά που θυμίζουν α) ρωμαϊκή αρένα, β) ακραίο κοινωνικό αυτοματισμό στην πολιτική ζωή, γ) "ανάθεμα", κάτι σαν αυτό που υπέστη ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο Κασσελάκης αυτό το θεωρεί δημοκρατία!», τονίζει ο κ. Δρίτσας.

Ρωτά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, παλαιά και νέα, όλων των τάσεων, εάν θα ανεχθούν αυτή την εξέλιξη και θα δώσουν «ελεύθερο στην απόλυτη παραφροσύνη και στη γελοιότητα».

«Δεν σας (μας) ταιριάζει. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θοδωρή Δρίτσα

Τι είπε για το δημοψήφισμα ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στους πολίτες με βίντεο από το γραφείο του στην Κουμουνδούρου, προανήγγειλε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος απευθείας από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για την αποπομπή των «τεσσάρων στελεχών που προσέβαλαν βάναυσα όλους μας» (Στέφανου Τζουμάκα, Πάνου Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα, Νίκου Φίλη).

Υποστήριξε πως αν η Κεντρική Επιτροπή αρνηθεί, θα προχωρήσει στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με αίτημα του 15% των μελών, όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος, το οποίο κόμμα χαρακτήρισε «άρρωστο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ