ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: «Δεν είναι βούρκος το κόμμα, οι σύντροφοι και οι αγώνες μας, είναι η ζωή μου»

Ηλιόπουλος: «Δεν είναι βούρκος το κόμμα, οι σύντροφοι και οι αγώνες μας, είναι η ζωή μου»
ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στις επιθέσεις που δέχθηκε για την τοποθέτησή του στην διαδυκτιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ όπου έκανε λόγο για «κλίμα βούρκου» αναφέρεται ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά διευκρινίζει, «το κόμμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν ειναι βούρκος. Είναι η ζωη μου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά. Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις. Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ενα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κανεις πολιτική με ψέματα. Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κομμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν ειναι βούρκος. Είναι η ζωη μου. Και αυτο για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».

Μήνυμα αποχώρησης από Ηλιόπουλο

Νωρίτερα στην εισήγησή του στην συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Ηλιόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες έκανε λόγο για επιθέσεις που δημιουργούν κλίμα «βούρκου» στο κόμμα:

«Καλύτερα να ανεβαίνεις ενα δύσβατο βουνό παρά να κυλιεσαι στο βούρκο», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι ο Νάσος Ηλιόπουλος είχε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο των επαφών του τελευταίου με στελέχη του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ