Δημοσκόπηση Prorata: «Μάχη» ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ για την τρίτη θέση
«Μάχη» για την τρίτη θέση φαίνεται ότι δίνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, όπως καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata. Την ίδια ώρα η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σαφές προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου, ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πλέον σταθερά στη δεύτερη θέση.
Ειδικότερα, στον δείκτη μέτρησης της πρόθεσης ψήφου της τακτικής πανελλαδικής δημοσκόπησης της Prorata «Σφυγμός Νοεμβρίου» η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό πρόθεσης ψήφου 34%, η κομματική επιρροή του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με μεγάλη διαφορά καταγράφοντας ποσοστό 12%, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΚΚΕ στο 10,5%.
Ακολουθούν η Ελληνική Λύση στο 4%, η Πλεύση Ελευθερία στο 3,5%, η Νίκης και οι Σπαρτιάτες στο 2,5%, το ΜεΡΑ25 στο 2%, ενώ το ποσοστό όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι ανέρχεται στο 15,5%.

Ερωτώμενοι ποιον πολιτικό αρχηγό προτιμούν, ποσοστό 33% απαντά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, 23% τον Δημήτρη Κουτσούμπα, 18% τον Νίκο Ανδρουλάκη, 15% τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, 13% τον Κυριάκο Βελόπουλο, 11% τον Στέφανο Κασσελάκη, 4% τον Δημήτρη Νατσιό και 3% τον Βασίλη Στίγκα.
Ως προς την καταλληλόλητα για την πρωθυπουργία της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης (39%) υπερέχει με εξαιρετικά μεγάλη διαφορά των ανταγωνιστών του, με τον Στέφανο Κασσελάκη, το Νίκο Ανδρουλάκη και τον Δημήτρη Κουτσούμπα να συγκεντρώνουν ποσοστά χαμηλότερα του 6% στον σχετικό δείκτη.
Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας εδώΠοσοστό 39% «δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικό αρχηγό για πρωθυπουργό της χώρας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δημοσκόπηση GPO: Τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ - Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ προσπέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ - Μάχη της ΝΔ με την... ακρίβεια
SPONSORED
Special show με τον Chris Isaak στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
14:37
Το Members Club στο Telekom Center Athens είναι το νέο σημείο αναφοράς της premium φιλοξενίας
14:30
Πρόστιμα συνολικού ύψους 295.898 ευρώ για απομιμήσεις και αθέμιτα κέρδη
14:29
Το Σάββατο απολογείται ο 65χρονος που κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία στο Αίγιο
14:12