ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα για εξωστρέφεια από Κασσελάκη στη δευτερομιλία του στην Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσμα για εξωστρέφεια από Κασσελάκη στη δευτερομιλία του στην Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Πριν τη λήξη των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Βασιλικού με πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δευτερομιλία του υποστήριξε πως το κόμμα βρίσκει το βηματισμό του, ευχαριστώντας τα μέλη της Κ.Ε. για τη στήριξή τους.

Δίκαιη φορολογία, διαβίωση κι ασφάλεια του πολίτη, καθώς και η στεγαστική πολιτική είναι οι τέσσερις άξονες εξωστρέφειας που θα εστιάσει η αξιωματική αντιπολίτευση το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραδέχθηκε ότι δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος, υπογραμμίζοντας πως με την παρουσία του σπάει πολλά ταμπού στην ελληνική κοινωνία.

«Αγκαλιάστε τα νέα μέλη. Ένα γραμμάριο δράσης ισούται με ένα τόνο θεωρίας», υπενθύμισε ο κ. Κασσελάκης, καθώς και την αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα πως επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς.

Ο κ. Κασσελάκης, εξάλλου, επισκέφθηκε μέσα στην ημέρα τον 31χρονο βαριά τραυματισμένο αστυνομικό στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ