Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Το παρών στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες θα δώσει αύριο Δευτέρα (11/12) ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου είναι οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η κατάσταση ασφαλείας στην περιοχή του Σάχελ και οι πτυχές της εξωτερικής πολιτικής της ευρωπαϊκής οικονομικής ασφάλειας.
Οι Υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν, επίσης, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, παρουσία του Ουκρανού Υπουργού Εξωτερικών, Dmytro Kuleba.
Της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων θα προηγηθεί άτυπη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τον ομόλογό τους της Αρμενίας, Ararat Mirzoyan.
Μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τους ομολόγούς τους των χωρών της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη - Κόμπου: Τον ενημέρωσε για την επίσκεψη Ερντογάν
Την ανάκληση του «είστε εθνική εξαίρεση» ζήτησε ο Κασσελάκης από τον Γεραπετρίτη
SPONSORED
Μνημόνιο συνεννόησης επεξεργάζονται ΗΠΑ και Ιράν - Πρόοδο βλέπει και ο Ρούμπιο
17:15
Γιαννακόπουλος σε Euroleague: «Με όλα αυτά που έγιναν, πάλι εμένα θα τιμωρήσετε;»
17:13
Τουρκία: Ένοπλη επίθεση κατά του δημάρχου της Φετιγιέ - Τραυματίστηκε στο πόδι
17:08
White Veil: «Με τεράστια αγανάκτηση ενημερώνουμε για τις παραλείψεις της Euroleague»
16:53