ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Έγινε η αρχή για τα think tanks σε ευρεία σύσκεψη με την παρουσία Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Έγινε η αρχή για τα think tanks σε ευρεία σύσκεψη με την παρουσία Κασσελάκη
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Με μια υβριδική συνάντηση την Τρίτη μεταξύ των συντονιστών κι αναπληρωτών συντονιστών των τμημάτων, των τομεαρχών και της συντονίστριας των think tanks του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Διάνας Βουτυράκου, με την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη δόθηκε το έναυσμα για τη σύσταση των νέων think tanks της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στόχος είναι να αποτελέσουν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της δημιουργίας σύγχρονης πολιτικής για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Τη συζήτηση άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζοντας το όραμα πίσω από το σχεδιασμό των think tanks και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Στη συνέχεια, η κυρία Βουτυράκου παρουσίασε τη μέχρι τώρα πορεία στην αξιολόγηση των αιτήσεων κι έθεσε χρονοδιαγράμματα για τα επόμενα βήματα.

Τέλος, ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες, καθώς και κατάθεση προτάσεων για την αρτιότερη δυνατή συνεργασία τμημάτων, τομέων και δεξαμενών σκέψης.

Αξιοσημείωτο είναι το ότι κατατέθηκαν βιογραφικά νέων ανθρώπων, καταξιωμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την πορεία της χώρας και την πρόθεσή τους να βοηθήσουν στην κατάρτιση ενός σχεδίου με στόχο την ανάταση της κοινωνίας, όπως σημειώνουν κομματικές πηγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ