ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Κάποιοι ενοχλούνται πολύ που ο Τσίπρας παραμένει βουλευτής μας»

ΣΥΡΙΖΑ: «Κάποιοι ενοχλούνται πολύ που ο Τσίπρας παραμένει βουλευτής μας»
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Αλέξη Τσίπρα ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

«Στο εξωτερικό του κτιρίου της Αγίου Κωνσταντίνου όπου συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία έχουμε ακόμα την αφίσα του Αλέξη Τσίπρα από τις εκλογές του Ιουνίου. Αν επιδιώκαμε την ''αποτσιπροποίηση'' θα ξεκινούσαμε μάλλον από εκεί», σχολιάζουν στο CNN Greece με σκωπτικό τόνο, άνθρωποι που γνωρίζουν τα της εσωτερικής ζωής στην Κουμουνδούρου το δημοσίευμα περί «δήθεν» εντολής Στέφανου Κασσελάκη για κατέβασμα αφισών του κ. Τσίπρα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Μόνο σύμπτωση, εξάλλου, δεν θεωρούν οι ίδιες πηγές την πρόσφατη «είδηση» περί μυστικής συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν είναι γνωστό ότι οι δύο άνδρες συναντιούνται συχνά και φανερά στο πλαίσιο των συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης, αλλά και το ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μεταβεί στις Σπέτσες για την τριήμερη άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

«Είναι δυνατό ο κ. Κασσελάκης να ζητούσε από τον πρώην πρωθυπουργό να του παρουσιάσει power points με το έργο και τις προτάσεις του; Οι Σπέτσες αφορούν την αξιολόγηση των τομεαρχών και τον προγραμματισμό των κοινοβουλευτικών μας πρωτοβουλιών. Κάποιοι ενοχλούνται πολύ από το ότι ο κ. Τσίπρας παραμένει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δεν το κρύβουν», συμπληρώνουν.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν, επίσης, πως ενώ είναι τουλάχιστον δέκα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ που διαφωνούν με το γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών η διαφοροποίηση του Παύλου Πολάκη, «η οποία, μάλιστα, διατυπώθηκε εντός κομματικού οργάνου, στην Πολιτική Γραμματεία», έχει λάβει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από τα ΜΜΕ που «αγαπούν να μισούν το ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία».

«Το είπε ξεκάθαρα κι ο Στέφανος Κασσελάκης στη σχετική του ανάρτηση: “σκοτώστε το ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ». Αυτή είναι η εντολή Μαξίμου την οποία, δυστυχώς, υπηρετούν και πρώην σύντροφοι που δεν έχουν παραδώσει τις έδρες που ανήκουν στην αξιωματική αντιπολίτευση τόσο στην ελληνική Βουλή όσο και στην Ευρωβουλή. Τελικός κριτής μας θα είναι ο λαός», προσθέτουν με νόημα οι ίδιες πηγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ